Voegwerk Platvol compleet

54.45

Voegen tussen het metselwerk uithakken/uitslijpen, waarna uitspoelen met schoon leidingwater zodat oude voegwerk resten verwijdert zijn. Voegwerk platvol aanbrengen.

Hoeveelheid Prijs
1 - 19 54.45
20 - 49 51.42
50 - 99 48.40
100 - 499 45.37
500+ 42.35

Voegwerk Platvol na-gestreken prijs per m²

 

Waalformaat voegwerk

 

Handelswijze aanbrengen voegwerk platvol

Voegen tussen het metselwerk uithakken/uitslijpen, waarna uitspoelen met schoon leidingwater zodat oude voegwerk resten verwijdert zijn. Hierna het geheel dichtvoegen met een voegmortel bestaande uit 1 deel cement en 3 a 4 delen voegzand. Kleur grijs. Het nieuw aangebrachte voegwerk welke platvol na-gestreken is voldoende vochtig houden zodat een te snelle droging in verband met de uitharding voorkomen wordt.

Deze voegwerk prijs is exclusief het monteren en demonteren van steigerwerk alsmede de aanvoer en afvoer hiervan, is niet hoger dan 6 meter boven het maaiveld en het bestaande nog eruit te halen voegwerk is niet harder dan VH15.

Bepalingen:

Dit betreft een indicatieve prijs en deze wordt pas bindend na ondertekening van een door gevelwerken.nl uitgebrachte offerte. Eventuele verschillen in het via de webwinkel vooruitbetaalde bedrag worden verrekend of na gefactureerd volgens de bepalingen van de door gevelwerken.nl ingediende offerte. Ook is het mogelijk om de knop prijsopgave te hanteren zodat u vooraf een vrijblijvende prijsopgave ontvangt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voegwerk Platvol compleet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *