HET HERROEPINGSRECHT VAN VITAAL EXCLUSIEF

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht op producten, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Retouren waar accessoires ontbreken of waar de verpakking niet bij zit kunnen wij helaas niet accepteren. Het is dan ook van belang dat je bij het retourneren controleert of je het volledig terugstuurt.Herroepingsplicht: binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen en alleen ongeopende vepakkingen.

“Je heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@vitaalexclusief.nl of je kunt gebruik maken van onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Meer over de herroepingsplicht kunt u vinden in de  algemeene voorwaarden via de bovenbalk balk op de webwinkel.

formulier-voor-herroeping Р0.21MB


Invulformulier-voor-herroeping (1) Р0.24MB

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen