HOE KUNT U BIJ ONS BETALEN

Op onze site betaal je jouw bestelling bij voorkeur vertrouwd, veilig en gemakkelijk via iDeal.

Hoe werkt iDeal?

Met iDeal wordt je via een beveiligde verbinding gekoppeld aan uw internetbankier programma. Je hoeft zich hiervoor niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Als je een rekening hebtt bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot bankiers dan kan je direct met iDeal betalen.

Welke voordelen biedt iDeal voor mij?

– Je betaald absoluut veilig.

– iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik.

– Je houdt constant overzicht en controle op uw betaling.

– Jouw naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd.

Vooruit betaling per bank.

Je hebt ook de mogelijkheid om het bedrag vooraf aan ons over te maken. Zodra we de betaling hebben ontvangen zullen wij jouw bestelling in behandeling nemen.

Banktransfer

Rembours

Credit Card

Mister Cash

Belfius

Sofort Banking

Herroepingsplicht: binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen en alleen ongeopende vepakkingen.

“Je heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@vitaalexclusief.nl of je kunt gebruik maken van onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Meer over de herroepingsplicht kan je vinden op het herroepingsrecht en de algemene voorwaarden via de bovenste balk van de webwinkel.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen